6 nov 2016

Els clùsters aquests paquetets de llum que ens permeten salvar grands distàncies

                                         
ELS NOSTRES ULLS

•            Fins les estrelles més properes es troben a distàncies impossibles de  recórrer per l'home, però no tot allò que s'hi refereix està lluny de nosaltres. La seva llum ens arriba contínuament tot omplint la nit de bellesa.

•            De la mateixa manera la fulguració de la nostra ànima, submergida en la profunditat de la personalitat humana, aflora a través dels ulls, tot originant un vertader concert polifònic.

•            Correspon al metge holístic reconèixer en els signes i símptomes que es manifesten a través d'aquests autèntics volcans la malaltia real, profunda i individual.

                                                                                            Johann R. Bach

2 comentarios:

  1. XANA GARCÍA
    13:52 (fa 1 hora)

    De la mateixa manera la fulguració de la nostra ànima, submergida en la profunditat de la personalitat humana, aflora a través dels ulls, tot originant un vertader concert polifònic."

    Poesía y medicina holística el mejor tándem para que en cuerpo ,mente, y espíritu estemos en armonía con nosotros mismos y el universo.La mirada de esa niña lo refleja ,ojalá la medicina tadicional lo contemplase,una simple erución cutánea tiene más trasfondo que su cura con una pomada.****!!!

    ResponderEliminar